graphicanews

ECO3 AMFORTIS V2

Amfortis v2: Νέα λύση ροής εργασιών συσκευασίας από την ECO3

την 26 Ιουλίου, 2023

Η ECO3 (ο τομέας προϊόντων Γραφικών Τεχνών της AGFA, όπως μετονομάστηκε μετά την πώλησή του - περισσότερα εδώ) ανακοίνωσε πως συνεχίζει να επενδύει περαιτέρω στον τομέα της συσκευασίας με αποκλειστικές λύσεις που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για την αγορά αυτή, λανσάροντας νέα εργαλεία λογισμικού.

Για να καλύψει τις περίπλοκες ανάγκες στην παραγωγική διαδικασία συσκευασιών, η ECO3 δημιούργησε το 2021 το λογισμικό ροής εργασιών Amfortis, ως ένα ολοκληρωμένο κέντρο εντολών για όλες τις εργασίες προεκτύπωσης.
Τώρα, με την έκδοση 2, η εταιρεία βελτίωσε περαιτέρω το Amfortis προσθέτοντας μια σειρά από βελτιώσεις και αναβαθμίσεις ώστε να επιτρέψει στους εκτυπωτές να βελτιστοποιήσουν την προετοιμασία των εργασιών τους και να προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης, μειώνοντας το χρόνο επικοινωνίας με τους πελάτες.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα εργαλεία αυτοματισμού, οι βελτιώσεις στους ελέγχους παραγωγής και οι βελτιστοποιημένοι κύκλοι έγκρισης, είναι μεταξύ των αναβαθμίσεων που θα βοηθήσουν στην αύξηση της αξίας στην παραγωγή συσκευασιών.

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη λειτουργία Autofill, η οποία αυτόματα επιλέγει διαφορετικές εργασίες και τις “ομαδοποιεί” στο φύλλο επιτυγχάνοντας αύξηση της παραγωγικότητας στην εκτύπωση.
Επίσης, το λογισμικό πλέον προσφέρει καλύτερη εξοικονόμηση χαρτιού με βελτιωμένο χειρισμό των επικαλύψεων των ξακρισμάτων. Μία χειροκίνητη αλλαγή σε ένα μέρος εφαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις παρόμοιες επικαλύψεις στην ίδια εργασία.

Βελτιώσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στο επίπεδο της έγκρισης των εκτυπωτικών εργασιών από τον τελικό πελάτη. Πλέον, η νέα έκδοση περιλαμβάνει τη λειτουργία WebApproval με την οποία ο πελάτης μπορεί μέσα από ένα εύχρηστο web-based περιβάλλον μέσω υπολογιστή ή tablet να εγκρίνει μία εργασία πριν αυτή περάσει στο στάδιο της εκτύπωσης, διευκολύνοντας και επιταχύνοντας την επικοινωνία μεταξύ του τυπογράφου και του πελάτη. Όλες οι ενέργειες, όπως οι εγκρίσεις και τα σχόλια, παρακολουθούνται αυτόματα με πλήρη ιχνηλάτιση. Ένα ζωτικής σημασίας χαρακτηριστικό ειδικά για τους πελάτες στις βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων.

«Από τότε που παρουσιάσαμε το Amfortis το 2021, η εστίασή μας στην αύξηση της αξίας για τις επιχειρήσεις συσκευασίας αυξήθηκε σημαντικά. Όπως συμβαίνει με όλες τις λύσεις της ECO3, ανταποκρινόμαστε γρήγορα στα σχόλια των πελατών και στην τρέχουσα δυναμική της αγοράς, εφαρμόζοντας νέα εργαλεία και βελτιώνοντας τις υπάρχουσες λειτουργίες που επιτρέπουν στους εκτυπωτές να %